Panel: EIT Manufacturing – prilike za RIS zemlje 

Manufacturing Innovation as a Driver of the Future

7.12.2023.

9:15-10:00

Kako razviti svoju tvrtku prema inovativnoj i održivoj budućnosti uz podršku EIT Manufacturing zajednice i postati vodeći na tržištu? Predstavljanje mogućnosti financiranja i umrežavanja od strane EIT Manufacturing zajednice i studija slučaja lokalnih uspješnih poduzeća.

Panelisti

FRANCESCA GIRARDI

Francesca Girardi radi kao voditeljica aktivnosti u EIT Manufacturingu za RIS zemlje gdje nadzire provedbu strategije EIT Manufacturing RIS. Prije nego što se pridružila EIT Manufacturingu, radila je u Bruxellesu za nekoliko industrijskih udruženja na europskoj razini, stječući iskustvo u zastupanju interesa, analizi politika i upravljanju projektima.

LUBICA SEBENOVA

Lubica Sebenova odgovorna je za nadgledanje aktivnosti EIT Manufacturinga u Slovačkoj i koordinaciju provedbe zajedničkog projekta sa slovačkim Ministarstvom ulaganja usmjerenog na potporu digitalnoj transformaciji zemlje. Prije toga radila je na uspostavljanju odnosa s vladama u srednjoj i istočnoj Europi. Ima iskustvo u gospodarskoj diplomaciji i međunarodnim poslovima, nakon što je radila u Veleposlanstvu Velike Britanije u Bratislavi, Slovačkoj agenciji za inovacije i energiju te završila stažiranje u Stalnoj misiji Slovačke u Beču, Europskom parlamentu, Delegaciji EU na Filipinima i GLOBSEC. Doktorirala je europske studije na Sveučilištu Masaryk u Brnu.


Panel će moderirati dr. sc. Vlatka Petrović, voditeljica Ureda za transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu.

Podijeli:

Novosti