Newsletter – Studeni 2023.

Pridružite nam se na Manufacturing Innovation as a Driver of the Future događaju, 7. prosinca!

U ovome izdanju newslettera, kojeg smo pokrenuli kako biste na vrijeme saznali sve novosti vezane uz proizvodne kompanije, saznajte o nadolazećim projektima, otvorenim pozivima i natječajima.

Trenutno izdvajamo događaj Manufacturing Innovation as a Driver of the Future te radionicu Financiranje razvoja i poslovnog rasta.

7. prosinca 2023. u prostorima WESPA Spaces Business & Lounge (Radnička cesta 52, Zagreb) održat će se jednodnevna konferencija Manufacturing Innovation as a Driver of the Future. Cilj je ovog događaja okupiti sve ključne sudionike u domaćoj proizvodnoj industriji, kao i sve osobe zainteresirane za tijek proizvodne industrije u budućnosti.  proizvodnih tehnologija. 

Više o događaju i rasporedu panela i radionica saznajte na POVEZNICI.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 150 EUR (PDV uključen) preko sustava Entrio.hr i mogu se kupiti ovdje.

Pozivamo vas i na sudjelovanje u inovativnoj radionici pod nazivom “Financiranje razvoja i poslovnog rasta”, koju organizira Fakultet strojarstva i brodogradnje u sklopu EIT Manufacturing programa Partnerstvom do rastaRadionica je namijenjena startup i scaleup tvrtkama sa znanjem, iskustvom i rješenjima u proizvodnoj industriji koji žele uspješno upravljati izvorima financiranja kako bi osigurali razvoj i poslovni rast. 

Radionica će se održati u petak 24. studenog 2023., od 10 do 11:30 sati.  

Prijave su otvorene za sve zainteresirane inovatore i poduzetnike iz zajednice, a prijaviti se možete na POVEZNICI.

Nakon prijave poveznicu za radionicu ćete dobiti mailom. 

Više informacija o radionici saznajte ovdje.

Pregled cijelog newslettera i svih ostalih informacija dostupan je na POVEZNICI.

Podijeli:

Novosti