PRIJAVI SE!

Zašto sudjelovati?

Ako se pitaš zašto bi se trebao prijaviti na Manufacturing Innovation Challenge, onda će ti sljedeće informacije biti ključne. Manufacturing Innovation Challenge pružit će ti jedinstvenu priliku za suradnju s uspješnim proizvodnim poduzećima, edukaciju i mentorstvo kroz strukturirani program stvaranja inovacija uz podršku iskusnih mentora te mogućnost za upoznavanje kolega, potencijalnih partnera, klijenata ili poslodavaca. Ukoliko te još uvijek nismo uvjerili na prijavu, možda će ti nagradni fond i dodatne prilike za suradnju s hrvatskim proizvodnim kompanijama promijeniti mišljenje.

Pravila sudjelovanja

Cilj ovih općih pravila je definirati uvjete i odredbe koji reguliraju vaše sudjelovanje u MIC-u. Vaše slaganje s pravilima MIC-a uvjet je sudjelovanja na MIC-u. Sudjelovanje u MIC-u je dobrovoljno i besplatno te sudjelovanjem u ovom MIC-u u potpunosti i bezuvjetno pristajete na poštivanje ovih Općih pravila.

OFORMI TIM

Odličan tim za najbolje rješenje

ISPUNI PRIJAVU

Dobra prijava rezultira primanjem u program

SUDJELUJ U NATJECANJU

Budi među najboljim timovima

FAQ

Manufacturing Innovation Challenge poziva sve kreativce, studente, inovacijske timove, poduzetnike ili one koji će to tek postati da se prijave. Svi timovi su dobrodošli pod uvjetom da su članovi punoljetni.

Kako bi sudjelovao na Manufacturing Innovation Challenge-u klikni na gumb “Prijavi se” i ispuni prijavu. Nakon što prijava bude evaluirana od strane kompanije koja je zadala izazov i organizatora, dobit ćeš informaciju je li tvoj tim primljen.

Sve prijave ostaju intelektualno vlasništvo pojedinaca ili organizacija koje su ih razvile. Nakon natjecanja kompanija koja je dala izazov, može timu ponuditi nastavak suradnje.

Manufacturing Innovation Challenge će biti online, a završni događaj uživo.

Vidi dio na stranici vezan uz program Manufacturing Innovation Challenge-a ovdje.

Tijekom natjecanja na raspolaganju će vam biti stručni mentori i predstavnici kompanije koji će vam svojom ekspertizom i dugogodišnjim iskustvom pomoći u razvoju rješenja.

Svaka kompanija je unutar izazova definirala što tim mora predati kao rješenje, a ono se mora predati u sljedećoj formi:

Sažetak (koji je izazov, zašto baš vi rješavate taj problem i koje je rješenje)

Prezentaciju u PDF formatu koja predstavlja predloženo rješenje na dani izazov (prezentacija treba biti napravljena tako da će njezino prezentiranje biti u trajanju od 10 minuta + vrijeme za pitanja žirija – ukupno 20-30 minuta po timu)

Materijal koji demonstrira rješenje (kod, web stranica, prototip, mockup – linkovi na rješenje, rezultati eksperimenata).

Ne, mogu se prijaviti samo projekti koji su napravljeni/prilagođeni specifično za ovaj izazov.

Rok za prijavu timova je 30.10.2023. U 14h.

Ukoliko je tim uspješno prošao kroz fazu prijave. Rok za predaju rješenja je 6.12.2023.

Sudjelovanje na Manufacturing Innovation Challenge-u moguće je jedino u timu.

Ne postoji maksimalni broj članova tima, ali svakako preporučamo da on ne bude veći od 7.

Sudjelovanje na Manufacturing Innovation Challenge-u u potpunosti je besplatno za sve sudionike.

Cijeli program odvijat će se na hrvatskom jeziku.