Otvorene su prijave za BoostUp! RIS Edition

BoostUp! 2021 RIS Edition natjecanje je EIT Manufacturing inovacijske zajednice namijenjeno start-up tvrtkama, scale-up tvrtkama, SME tvrtkama, poduzetnicima i inovatorima iz RIS država među kojima je i Hrvatska, koji imaju inovativne ideje i prijedloge vezane uz procese proizvodnje.

Natjecanje se dijeli u tri kategorije: Create, Accelerate i Transform.

  • Create kategorija namijenjena je timovima i poduzetnicima u ranoj fazi (prije osnivanja tvrtke), više o kategoriji, kriterijima ocjenjivanja i uvjetima za prijavu saznajte ovdje.
  • Accelerate kategorija namijenjena je tvrtkama koje namjeravaju širiti svoje poslovanje u nova zemljopisna područja i na nova tržišta, više o kategoriji, kriterijima ocjenjivanja i uvjetima za prijavu saznajte ovdje.
  • Transform kategorija namijenjena je tržišno aktivnim tvrtkama koje su identificirale transformacijske izazove za koje im treba podrška u pronalasku odgovora, više o kategoriji, kriterijima ocjenjivanja i uvjetima za prijavu saznajte ovdje

Najbolji će timovi imati priliku osvojiti nagrade u vidu „growth paketa“ koji uključuju edukaciju, mentoriranje i pomoć oko zaštite intelektualnog vlasništva.

Osim toga, u kategorijama Create i Accelerate prva će tri tima osvojiti novčane nagrade od 10.000 za prvo mjesto, 7.000 za drugo i 5.000 eura za treće namijenjenih za razvoj proizvoda, dok u Transform kategoriji prva dva tima bit će nagrađena s 10.000 tj. 7.000 eura.

Samo natjecanje održati će se 11. i 12. svibnja u sklopu događanja ViennaUP’21, najvećeg start-up eventa u Europi.

Prijave za BoostUp! 2021 traju do 26. travnja, a prijaviti se i više informacija možete saznati ovdje.

Podijeli:

Novosti