U tijeku su prijave za Gazelle Accelerator 2021!

Gazelle Accelerator program je EIT Manufacturing inovacijske zajednice namijenjen tehnološkim startup tvrtkama, scaleup tvrtkama i SME tvrtkama.

Program je tematski određen i namijenjen tvrtkama koje su aktivne i razvijaju rješenja u sljedećim tehnološkim područjima:

  • Analytics and A.I.
  • Internet of Things platforms
  • Simulation and Augmented/Virtual reality
  • Collaborative and mobile industrial robotics
  • Agile manufacturing applications.

Svojim sudionicima program nudi podršku pri razvoju poslovanja kroz pristup financijama, stranim tržištima, europskim investitorima i potencijalnim partnerima.

Program će se održati online, a provodit će se u 3 dijela.

Prvi dio pod nazivom Community Booster Camps Days trajati će tjedan dana i biti će namijenjen za edukaciju, mentoriranje i poslovnu podršku.


Drugi dio pod nazivom Roadshow Days trajati će dva dana i prilika je tvrtkama da se predstave kupcima i potencijalnim partnerima te sudjeluju u matchmaking sastancima.


Treći dio pod nazivom Investors and Finance Day traje jedan dan i prilika je tvrtkama da predstave svoje ideje potencijalnim investitorima.


Sudjelovanje u programu naplaćuje se 60 eura, a prijaviti se mogu tvrtke koje dolaze iz Europskih zemalja u kojim se provodi financiranje po pravilima Horizon 2020 pravilima.

Rok za prijavu je 5. svibnja 2021., prijave se podnose preko weba na kojem se može naći obrazac za prijavu i sve dodatne informacije o programu, uvjetima i procesu prijave: https://eitmanufacturing.eu/open-call-for-2021-manufacturing-gazelles/

Podijeli:

Novosti