Data Bites – Smart Logistic

Pozivamo Vas na prvo u nizu predavanja koje organizira EIT Manufacturing CLC East pod nazivom Data Bites.

Data Bites je serija predavanja fokusirana na najrecentnije uvide u nove tehnologije i znanja razlomljena na male, lako razumljive segmente.

Prva će se epizoda održati na temu Smart Logistics: New Technologies and Technological Concepts for Industrial Logistics u ponedjeljak 12. travnja 12 – 13:15 sati, a gost prve epizode je dr. sc. Manuel Woschank, viši istraživač, predavač i zamjenik predstojnika katedre za Industrijsku logistiku na Sveučilištu za rudarenje, metalurgiju i materijale u Leobenu te izvanredni profesor na Fakultetu za poslovanje, menadžment i ekonomiju Sveučilišta u Latviji.

Na predavanju dobit ćete uvid u tehnološke koncepte povezane s 4.0 industrijom te u sve mogućnosti i ograničenja vezane uz njih u području industrijske logistike. Na temelju podataka dobivenih u studijama slučaja, intervjuima sa stručnjacima, pregledima znanstvene literature, simulacijama i anketama, dr. sc. Woschank govorit će o preliminarnim rezultatima evaluacije postojećih tehnologija i tehnoloških koncepata u industrijskoj logistici i reorganizaciji kompetencija i poslovanja u digitaliziranom radnom okruženju.

Za predavanje se možete prijaviti ovdje.

Podijeli:

Novosti