EIT Manufacturing Innovation Workshop – Upravljanje partnerstvima u istraživanju i razvoju inovacija

Dana 16. lipnja 2021. od 10 do 12 sati održat će se EIT Manufacturing Innovation Workshop – Upravljanje partnerstvima u istraživanju i razvoju inovacija, radionica u organizaciji Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu zajedno s Fakultetom strojarstva i brodogradnje.

Radionica je posvećena inovacijskim partnerstvima u proizvodnoj industriji, a cilj joj je prikazati mogućnosti koje pojedinoj organizaciji donose suradnje u razvoju inovacija te istaknuti elemente nužne za uspješnu izgradnju suradnji. Polaznici će steći znanja kako pristupiti planiranju, dogovaranju i provedbi suradnje koja uključuje partnere s različitim prethodnim iskustvima. Steći će i lakše razumijevanje o tome kako uskladiti interese partnera u upravljanju intelektualnim vlasništvom te time osigurati postizanje dogovorenih ciljeva uz istodobnu izgradnju mreže suradnika za budućnost.

Radionicu će voditi dr. sc. Vlatka Petrović voditeljica Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, koja kroz svoju dugogodišnju karijeru blisko surađuje s istraživačkim skupinama i industrijskim partnerima kojima pruža podršku u planiranju i dogovaranju istraživačko-razvojnih suradnji s industrijom te pri komercijalizaciji novih tehnologija i znanja.

Ovaj događaj je dio serije događanja u sklopu EIT Manufacturing Innovation Challengea, projekta kojemu je cilj povezati proizvodne tvrtke i inovativne timove i potaknuti otvorene inovacije u proizvodnoj industriji. Projekt će predstaviti doc. dr. sc. Miro Hegedić, voditelj poslijediplomskog doktorskog i specijalističkog studija Industrijsko inženjerstvo i menadžment na Fakultetu strojarstva i brodogradnje.

Događaj će se održati online preko Zoom platforme.

Više o događaju i govornicima možete saznati u agendi: http://bit.ly/Inno_Workshop_Agenda

Prijaviti se možete ovdje: http://bit.ly/Innov_Partnership_WS

Ovaj se događaj održava u okviru proglašenja 2021. Godinom inovacija na Sveučilištu u Zagrebu s ciljem popularizacije i promicanja inovacija i transfera tehnologije na Sveučilištu u Zagrebu.

Podijeli:

Novosti