Pozivamo vas na EIT Manufacturing Summit 2023

EIT Manufacturing Summit 2023 predstavlja najbolje projekte u domeni održive proizvodnje. Kao najveća europska inovacijska zajednica u sektoru proizvodnje, EIT Manufacturing posjeduje znanje, ekspertizu i resurse potrebne za razvoj i iskorištavanje pionirskih tehnologija, pristup novim poslovnim modelima i sudjelovanje u partnerstvima kako bi poboljšala europske ekonomske, društvene i ekološke standarde.

Tema EIT Manufacturing Summita 2023 proizlazi iz Programa vještina Europske komisije. Na događaju će se raspravljati o važnosti rješavanja postojećeg jaza u vještinama radne snage u Europi. Postoji hitnost u obrazovanju radne snage kako bi se prilagodila trenutnim i budućim potrebama industrije te kako bi se iskoristila inovacija i konkurentnost europskih tvrtki.

EIT Manufacturing Summit 2023 održava se 20.-21. studenog 2023. Događaj počinje u 8:30 h 20. studenog, a završava u 17:30 h 21. studenog 2023.

 

Što Summit omogućuje?

  • Okupljanje vodećih stručnjaka u industriji
  • Prikaz uspješnih projekata i rješenja
  • Poticanje suradnje i uspostavljanje partnerstava
  • Uvid u najnovije inovacije i tehnologije

 

Prijavite se klikom na sljedeći link: https://eit-manufacturing-summit-2023.b2match.io/

Za sve dodatne informacije, posjetite web stranicu događaja: https://www.eitmanufacturing.eu/news-events/events/eit-manufacturing-summit-2023/.

Podijeli:

Novosti