Natjecanje koje donosi nagrade i prilike – Prijavi se na Manufacturing Innovation Challenge 2023.!

Predstavljamo vam Manufacturing Innovation Challenge (MIC, izazovni projekt organiziran od strane EIT Manufacturing Hub-a Hrvatska. Cilj mu je povezati proizvodne tvrtke i inovativne timove (studenti, startupovi, neovisni timovi zainteresiranih profesionalaca i entuzijasta iz različitih područja) te potaknuti otvorene inovacije u proizvodnoj industriji.

Cilj Manufacturing Innovation Challenge-a je rješavanje ključnih izazova postavljenih od strane vodećih proizvodnih organizacija u Hrvatskoj, u ovome slučaju kompanije HF Belišće. Okupljeni timovi će se natjecati u izradi najboljeg rješenja koje će pomoći u rješavanju izazova. Pritom će imati priliku za razmjenu znanja i mentorstvo pod vodstvom stručnjaka iz industrije. Natjecatelji će se natjecati za priznanje, ali i vrijedne novčane nagrade. Detalji o definiranom problemskom izazovu dostupni su na službenoj stranici MIC-a ovdje.

Ovaj inovativni izazov otvara vrata za suradnju s vodećim proizvodnim poduzećima, pruža edukaciju i mentorstvo kroz strukturirani program stvaranja inovacija pod vodstvom iskusnih mentora. Sudionici će također imati priliku upoznati kolege, potencijalne partnere, klijente i poslodavce, stvarajući neprocjenjive veze u industriji. Manufacturing Innovation Challenge donosi uzbudljivo iskustvo i priliku za transformaciju ideja u stvarnost.

Prijave za MIC otvorene su do 30. listopada 2023., a samo natjecanje će se održati od 2. studenoga do 6. prosinca 2023. u hibridnom (online/uživo) obliku. Tijekom natjecanja timovi rade na izradi najboljeg rješenja te ga interno prezentiraju kompanijama koje su ga definirale. Najbolje ocijenjeni tim prezentirat će svoje rješenje na finalnom događaju 7. prosinca 2023.

Više informacija o događaju i obrazac za prijavu možete pronaći na službenoj web stranici EIT Manufacturing HUB-a Hrvatska.

Objave vezane uz Manufacturing Hub Hrvatska, kao i Manufacturing Innovation Challenge možete pratiti i na službenim profilima Hub-a:

https://www.facebook.com/EITManufacturingHubCroatia

https://www.linkedin.com/company/eit-manufacturing-hub-croatia/

te u našem newsletteru na koji se možete pretplatiti OVDJE.

Podijeli:

Novosti