Natjecanje EIT Manufacturing – Teaching Factories – otvoreni poziv za tvrtke, sveučilišta i strukovne škole

Kako potražnja za “učenjem kroz rad” brzo raste, tim EIT Manufacturing Education pokrenuo je svoje prvo natjecanje Teaching Factories s fokusom na zelenu proizvodnju.

Natječaj je namijenjen tvrtkama, sveučilištima i centrima za strukovno obrazovanje i osposobljavanje (VET) u dva odvojena poziva:
• S jedne strane, poziv tvrtkama usmjeren je na prepoznavanje pet industrijskih izazova u okviru teme natjecanja. Tvrtke se mogu financirati s 15.000 € ako njihov izazov bude odabran.
• S druge strane, sveučilišta i strukovne škole pozvane su da izraze svoj interes i imenuju do dva tima od najviše pet učenika koji će se u kasnijoj fazi baviti odabranim izazovima zelene proizvodnje. Nagrade u iznosu od 9.000€ osigurane su za najbolje timove.

Tvrtke koje sudjeluju imat će koristi od rješenja i ideja koje generira natjecanje koje će pomoći u rješavanju njihovih izazova i učiniti njihovu proizvodnju ekološki prihvatljivijom.

Sveučilišta i strukovne škole imat će priliku ponuditi svojim studentima inicijativu za testiranje svojih kompetencija primjenom na stvarne industrijske probleme i izazove, poboljšavajući njihovu pripremu za budući rad.

Budući talenti moraju imati vještiname potrebne za suočavanje s rastućim i promjenjivim industrijskim zahtjevima. To je svrha koncepta Teaching Factories; timovi učenika koji rješavaju stvarne industrijske izazove u okruženju za učenje.

Zainteresirani ste?

Provjerite više detalja na našoj web stranici i prijavite se sada!

Poziv za tvrtke: Rok za prijavu 30. ožujka 2022. u 12:00 sati po srednjeevropskom vremenu – online prijavnica.

Poziv za sveučilišta/stručne škole: Rok za prijavu 6. travnja 2022. u 12:00 sati po srednjeevropskom vremenu – online prijavni obrazac.

Pitanja? Komentari?

Kontaktirajte nas na tfcompetition@eitmanufacturing.eu

Podijeli:

Novosti