INDUSAC: Poziv studentima na rješavanje industrijskih izazova

EIT Manufacturing dio je projekta Horizon Europe INDUSAC (koji je dio programa Horizon Europe u sklopu inicijative “Human-centred and Ethical Development of Digital and Industrial Technologies Initiative (HORIZON-CL4-2021) -HUMAN-01)). Cilj ovog projekta je poticanje suradnje industrije i akademske zajednice između tvrtki, studenata i istraživača diljem Europe.

Cilj ovog poziva je poticanje kratkoročne istraživačke suradnje između akademske zajednice (studenti i istraživači) i industrije (poduzeća) kako bi se odgovorilo na izazove iz stvarnog svijeta s kojima se poduzeća suočavaju. Financijska potpora, u obliku Financijske potpore trećim stranama (FSTP), bit će osigurana isključivo studentima članovima timova za zajedničko stvaranje.

Poziv za slanje motivacijskih pisama:

Pozivamo sve studente da pošalju svoja motivacijska pisma za bilo koji od više od 70 izazova koji se nalaze u prilogu, potičući suradnju između akademske zajednice i industrije. Ova inicijativa ne samo da pruža platformu studentima da pokažu svoje vještine, već nudi i priliku da stvarno utječu na izazove industrije.

Rok i novčana nagrada:

Rok za predaju motivacijskih pisama za izazov po vlastitom izboru je 31. siječnja 2024. Najuspješniji sudionici ne samo da će steći dragocjeno iskustvo, već će dobiti i novčanu nagradu (do 1.000 EUR po studentu) za doprinos.

Pogodnosti za studente:

Sudjelovanje u ovim izazovima izvanredan je dodatak studentskom životopisu i obrazovnom putu. Nudi priliku za rad na izazovima iz stvarnog svijeta, suradnju s vodećima u industriji i pokazivanje njihovih vještina rješavanja problema budućim poslodavcima.

Top 5 najzanimljivijih izazova:

U prilogu ćete pronaći cijeli popis izazova. Osim toga, ovdje su neki od najzanimljivijih izazova:

ReSoil® Web Revamp: Ozelenjavanje budućnosti obnavljanjem degradiranog zemljišta diljem svijeta

Analiza konkurentnosti trenutnog kirurškog liječenja perforacija gastrointestinalnog trakta

Prah aluminijeva oksida s aktivnom površinom koji se koristi kao katalizator u drugim kemijskim procesima

Konkurentna analiza mikronosača i ATMP-a

Mentalna dobrobit osoba s demencijom – Analiza tržišta izvannastavnog obrazovanja u domovima za starije osobe/agencijama za kućnu njegu u području demencije

Pročitajte više o INDUSAC-u: https://indusac.eu/indusac/

Pročitajte sve zahtjeve: https://indusac.eu/open-call-for-students-researchers/

Pogledajte sve dostupne izazove: https://indusac.innogetcloud.com/challenges

Podijeli:

Novosti