EIT Manufacturing RIS Industry 4.0 Hubs – Digital Transformation open call

Imate SME tvrtku ili start-up koji se bavi proizvodnjom (manufacturing SME/start-up) i spremate se provesti digitalizaciju Vašeg poslovanja?

Već imate i partnera, tj. tvrtku ili organizaciju koja će provesti transformaciju Vašeg poslovanja po standardima industrije 4.0?

Prijavite se na open call posvećen digitalnoj transformaciji u sklopu EIT Manufacturing RIS Industry 4.0 Hubs projekta putem kojeg možete dobiti „mini-grant“ u iznosu od 5.600 Eura za digitalizaciju Vašeg poslovanja.

Projekt je osmišljen s ciljem da potakne tvrtke da iskoriste prednosti digitalne tehnologije i digitalizacije, moderniziraju svoje poslovanje i idu ukorak s trendovima.

Prijaviti se mogu konzorciji od barem dvije organizacije, pri čemu voditelj konzorcija mora biti SME. Barem jedan član konzorcija mora biti SME iz proizvodne industrije koji traži uslugu digitalizacije poslovanja i koji mora biti iz jedne od EU RIS država, među koje spada Hrvatska. Pružatelj usluge može biti tvrtka ili organizacija koja se bavi davanjem usluga digitalizacije ili istraživačka/neindustrijska organizacija koja je sposobna dati iste usluge (npr. istraživački centri ili sveučilišta).

Sve organizacije moraju biti pravne osobe osnovane u zemljama Europske unije ili u pridruženim državama prema H2020 pravilima financiranja.

Prijave traju do 31. svibnja, a vrše se putem platforme: http://lmsmech.eu/ris-industry-hubs/

Sve ostale uvjete, pravila, kriterije i potrebnu dokumentaciju možete naći na službenima stranicama poziva: https://ris-i40.eu/open-call/

Sva pitanja možete postaviti na adresu e-pošte: info@ris-i40.eu

Podijeli:

Novosti