EIT Manufacturing Intrapreneurship Challenge

Intrapreneurship challenge natjecanje je EIT Manufacturing zajednice znanja i inovacija osmišljeno s ciljem da pomogne krajnjim korisnicima proizvodnih procesa da s tvrtkama koje stvaraju rješenja zajedno ljudski rad učine sigurnijim, ergonomičnijim i prihvatljivim za okoliš ili riješe neke druge društvena i okolišna pitanja.

Kome je natjecanje namijenjeno?

  1. Osobama zaposlenim u proizvodnim kompanijama koje žele unaprijediti svoju dnevnu poslovnu rutinu tako što će pomoći svojoj tvrtki da identificira tehnički poteškoće.
  2. Krajnjim korisnicima proizvodnih procesa (eng. manufacturing end user) koji ovim putem mogu unaprijediti vlastitu proizvodnju i poslovanje tako što će implementirati rješenja skrojena za njihove potrebe.
  3. Stvarateljima rješenja (eng. solution provider) koji će na ovaj način imati priliku povećati portfelj svojih usluga i stvoriti nove izvore prihoda koristeći nova rješenja stvorena zajedno s krajnjim korisnicima.

Intrapreneurship challenge ukratko:

  1. End user nekog rješenja s potporom jednog ili dvaju svojih zaposlenika koji će imati ulogu Intrapreneura prijavljuje se na izazov sa solution providerom (davateljem usluga) da bi zajedno implementirali Intrapreneurship challenge.
  2. Implementacija mora dovesti do vidljivog poboljšanja za zaposlenike end usera i/ili dovesti do značajnih poboljšanja za end usera u ekonomskom i/ili društvenom i okolišnom aspektu.
  3. Maksimalno financiranje koje se može dobiti ovim projektom jest 50 000 eura.
  4. Prijaviti se mogu organizacije iz EIT RIS država među kojima je i Hrvatska

Više informacija možete naći na stranici challengea: https://www.eitmanufacturing.eu/news-media/calls/ris-intrapreneurship-call-now-open/

i dokumentu projekta: https://www.eitmanufacturing.eu/wp-content/uploads/2022/03/INTRAP2.pdf

Projekt počinje 1. lipnja, a trajat će do 31. prosinca 2022.

Rok za prijave je 17. svibnja 2022., a prijaviti se možete ovdje: https://eitmanufacturing.submittable.com/submit/220266/intrapreuneurship-in-manufacturing-companies-from-ris-countries

Podijeli:

Novosti