DISCOVER VIENNA: MANUFACTURING EDITION 2022 POWERED BY EIT MANUFACTURING

Nakon uspjeha prvog izdanja programa Discover Vienna: Manufacturing Edition u studenom 2021., EIT Manufacturing CLC East ponovno se udružuje s Vienna Business Agency kako bi i po drugi put organizirao Discover Vienna: Manufacturing Edition, ovaj put tijekom ViennaUP’22 festivala – najvećeg decentraliziranoga start-up festivala u srednjoj Europi. Do 15 start-upova može dobiti jednu od vrućih ulaznica, poslovnu obuku od strane EIT Manufacturing stručnjaka i osvojiti brzu ulaznicu za svoj deal flow za financiranje do 300.000 EUR.

Beč je poznat kao najprikladniji grad za život na svijetu, zbog svog pristupa usredotočenog na čovjeka u projektiranju svih glavnih područja u gradu, bilo da se radi o gospodarstvu, obrazovanju, prometu, digitalizaciji i još mnogo toga. Glavni grad Austrije ima dugu povijest u proizvodnim inovacijama. S više od 8.500 tvrtki koje stvaraju više od 12,3 milijarde eura prihoda,proizvodni sektor omogućuje radna mjesta usmjerena na budućnost i potiče rast i inovacije u gradu. Beč se također etablirao kao središnji europski start-up hotspot s velikom privlačnošću inovativnim osnivačima iz Austrije i inozemstva.

Svojom inicijativom “Discover Vienna: Manufacturing Edition”, EIT Manufacturing CLC East i Vienna Business Agency daju priliku 15 start-upova i scale-upova iz zemalja srednje i istočne Europe – uključujući Austriju – da sudjeluju u petodnevnom intenzivnom programu u glavnom gradu Austrije.

Mladi osnivači biti će pozvani u Beč od 30. svibnja do 3. lipnja kako bi istražili domaću industrijsku scenu i lokalni start-up ekosustav. Tijekom boravka, program će pružiti mogućnosti networkinga sa start-upovima i potencijalnim investitorima tijekom festivala ViennaUP’22, posjete ključnim industrijskim partnerima, sastanke s tvrtkama i info sesije o mogućnostima financiranja i najnovijoj tehnologiji. Povrh toga, sudionici će dobiti trening o razvoj poslovanja te mentorstvo na temu spremnosti za ulaganje. Sudjelovanje u Discover Vienna: Manufacturing Edition može biti ulazna točka u EIT Manufacturing mogućnosti financiranja i omogućit će početnicima pristup CLC East mreži partnera.

Tijekom boravka u Beču, EIT Manufacturing CLC East osigurava start-up predstavnicima besplatan uredski prostor; troškove putovanja do i iz Beča kao i smještaja (osim podnositelja zahtjeva sa sjedištem u Beču). Odabrani kandidati dobivaju priliku da steknu vidljivost i međunarodni publicitet kroz pitch-anje uživo na BoostUp! East Finals događaju u okviru Manufacturing Day-a powered by EIT Manufacturing 1. lipnja 2022. Pobjednici BoostUp! East Finals će dobiti brzu ulaznicu za EIT Manufacturing deal flow za financiranje do 300.000 EUR.

Tko može sudjelovati u Discover Vienna: Manufacturing Edition?

Pravo sudjelovanja imaju start-up i scale-up poduzeća koja imaju rješenja u području proizvodnje i koja su inkorporirana u jednoj od sljedećih zemalja: Austrija, Bugarska, Hrvatska, Cipar, Češka, Grčka, Mađarska, Sjeverna Makedonija, Rumunjska, Srbija, Slovačkoj i Sloveniji. Tvrtke ne smiju biti starije od osam godina i moraju imati najmanje dva člana tima. Prijavitelji moraju biti izvan faze prototipa i biti već uspješno lansirani na svom domaćem tržištu.

Sve informacije o programu Discover Vienna: Manufacturing Edition možete pronaći na web stranici EIT Manufacturinga. Rok za prijavu je 3. svibnja 2022.

Prijavite se sada: https://www.eitmanufacturing.eu/news-media/calls/discover-vienna-manufacturing-edition-2022/

Podijeli:

Novosti