Webinar: EIT Manufacturing: Poticanje inkluzivnije industrije – Utjecaj RIS programa inkluzivnosti

Webinar EIT Manufacturing: Poticanje inkluzivnije industrije – Utjecaj RIS programa inkluzivnosti održat će se online 17. travnja od 14:00 do 16:30, CET.

Webinar je posvećen promicanju uključivanja osoba s invaliditetom u proizvodnu industriju i predstavljanju pet projekata koji su podržani kroz program Inkluzivnosti Regionalne inovacijske sheme (RIS).

Tijekom ovog događaja sudionici će imati jedinstvenu priliku učiti iz prve ruke od renomiranih govornika dok dijele svoje inicijative i uvide o poticanju inkluzivnosti. Štoviše, dobit će dragocjene uvide u inovativna rješenja koja razvija pet timova koji sudjeluju u RIS Inclusiveness Programme.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje ili ako vidite potencijal u svojoj mreži, rezervirajte svoje mjesto koristeći sljedeću poveznicu na Eventbrite gdje ćete također pronaći dnevni red događaja: https://www.eventbrite.com/e/eit- manufacturing-fostering-a-more-inclusive-industry-tickets-871672324387?aff=oddtdtcreator

Program RIS Inclusiveness je aktivnost za privlačenje, odabir i podršku subjektima koji dolaze iz zemalja koje ispunjavaju uvjete za EIT RIS, među kojima je i Hrvatska, prema razvoju inovativnih rješenja kako bi rad u proizvodnoj industriji bio inkluzivniji za osobe s invaliditetom. Program pruža financijsku potporu odabranim prijaviteljima. Osim toga, odabrani prijavitelji dobivaju usluge podrške koje pruža tim EIT Manufacturing RIS s ciljem potpore provedbi njihovog projekta.

Podijeli:

Novosti