Partnerstvom do rasta

Subpixel

Poboljšanje kvalitete proizvodnje automatiziranim sustavima kontrole

 

Pouzdani stručnjaci za kontrolu kvalitete pomoću računalnog vida (AOI) i razvoja softvera i strojeva prilagođenih Vašim zahtjevima i standardima.

 

 

Tko smo mi

Naš tim stručnjaka uspješno implementira automatizirane sustave kontrole kvalitete u različitim industrijama, uključujući automobilsku, čeličnu, elektroničku industriju i proizvodnju vrata, značajno poboljšavajući kvalitetu proizvoda i učinkovitost proizvodnje.

Od prvih koraka fokusirali smo se na razvoj specijaliziranog softvera, a od ove godine razvijamo vlastiti serijski proizvod za precizno mjerenje i detekciju defekata na velikim površinama, poput ulaznih vrata, aluminijskih ploča, drvenih površina i slično.

 

 

Kako možemo surađivati

Mi isporučujemo rješenja – bilo da je to softver ili cjelovito strojno rješenje koje učinkovito rješava probleme naših klijenata. S više od 10 godina iskustva diljem svijeta, posebice u automobilskoj industriji, pristupamo problemima kroz strukturirane korake:

 

  • Inicijalni razgovori kako bi se definirao problem
  • Analiza problema ili studija izvodljivosti (opcionalno)
  • Razvijanje rješenja (softver ili stroj)
  • Testiranje u našim prostorima
  • Instalacija i testiranje kod naručitelja

Copyrights Subpixel d.o.o.

Zašto surađivati s nama

Subpixel d.o.o. je specijaliziran za proaktivna rješenja kako bismo spriječili kritične situacije uzrokovane defektnim proizvodima. Direktori i voditelji proizvodnje troše previše vremena na rješavanje problema koji nastaju zbog nedostataka na proizvodima. Naš pristup i cilj je spriječiti te probleme prije nego što se pojave. Jasno definiranjem specifikacija proizvoda i upotrebom automatiziranih alata poput kamera i lasera za kontrolu kvalitete, čime eliminirate potrebu za ručnim provjerama, čime štedite vaše vrijeme i resurse.

Kontakt

Vladimir Perković, direktor

Subpixel d.o.o.

Email: vladimir.perkovic@subpixel.hr

Tel: +385 95 818 3138

www.subpixel.hr

Subpixel