Partnerstvom do rasta

Soldered Electronics – specijalizirana EMS usluga

 

Promijenimo industriju prilagođenim zelenim  rješenjima  – vaš partner za održiv napredak

 

Tko smo mi

Tvrtka Soldered Electronics kombinira europske proizvodne tradicije s suvremenim tehnikama. Smješteni u Europi, naglašavamo pažljivu izradu i precizno inženjerstvo, koristeći bogato iskustvo iz različitih sektora. Naša europska baza odražava naše posvećenje tri temeljna načela: postizanje izvrsnosti u montaži elektronike, prilagodba raznolikim zahtjevima s fleksibilnošću te dosljedno pridržavanje smjernica Europske unije. Naše usluge podržavaju vas od početnog koncepta do besprijekorne realizacije.

 

Kako možemo surađivati

Kada surađujete sa Soldered Electronics, ulazite u partnerstvo izgrađeno na tradiciji, preciznosti i izravnosti. Naš proces je jednostavan:

  1. Konzultacije: Naši početni sastanci usmjereni su na razumijevanje vaših potreba, naglašavajući jasnoću i postavljanje čvrstih ciljeva.
  2. Prilagođena Rješenja: Prilagođavamo svoje znanje kako bismo zadovoljili vaše specifične zahtjeve, isporučujući samo ono što je nužno.
  3. Izrada i Preciznost: Koristeći napredne strojeve i iskusni tim, proizvodimo vaše elektroničke dizajne s visokom razinom detalja i pažnje.
  4. Učinkovita Komunikacija: Prioritet nam je izravan i učinkovit dijalog, promptno obrađujući sve ažuriranja ili izmjene kako bismo izbjegli nepotrebna kašnjenja.
  5. Točna Dostava: Europska poslovna kultura cijeni točnost, a isto činimo i mi. Vaši projekti isporučuju se kako je obećano, odražavajući kvalitetu i pouzdanost.


Sa Soldered Electronics imate pristup naslijeđu europske inženjerske vještine. Naš fokus je na kvaliteti, preciznosti i pravovremenoj dostavi, sve ukorijenjeno u bogatom iskustvu.  Ako vaš poduhvat zahtijeva ekspertizu u području elektronike, spremni smo isporučiti u skladu s iznimnim standardima za koje je Europa poznata.

 

Zašto surađivati s nama

Soldered Electronics posvećena je pružanju pouzdanih usluga proizvodnje elektronike. Snažno smo usmjereni na proizvodnju prototipa i manjih do srednjih serija, dajući prioritet kvaliteti koja odražava naše europsko nasljeđe.

Naš pristup karakterizira fleksibilnost. Prepoznajemo dinamičnost elektroničke industrije i cilj nam je prilagoditi se razvijajućim zahtjevima, prilagoditi se individualnim potrebama i neočekivanim promjenama kad god je to potrebno.

Koristeći naše zajedničko iskustvo, trudimo se pružiti više od same proizvodnje. Naš cilj je pružiti uvide koji mogu pozitivno doprinijeti vašim projektima. Sa Soldered Electronics susrest ćete europsku predanost, spremnost na prilagodbu i rastući rezervoar znanja kako biste podržali svoje poduhvate.

Kontakt

David Zovko, direktor

Soldered Electronics d.o.o.

Email: david@soldered.com

Tel: +385 97 616 3556

manufacturing.soldered.com / engineering.soldered.com / soldered.com