Partnerstvom do rasta

SHERLOOK: Baza podataka za visokoobrazovane i iznimne kandidate


Otkrijte talente koje ste propustili i postanite uspješniji!

 

Tko smo mi

Sherlookov cilj je olakšati povezivanje poslodavaca sa njihovom budućom radnom snagom. Potencijalne kandidate pronalazimo među najboljim sveučilištima, uglednim tvrtkama i natjecanjima koja privlače najbolje inženjere, ekonomiste, menadžere i druge stručnjake usredotočene na budućnost. Sherlook pomaže u razvoju vještina i akumulaciji stvarnog iskustva. Povezivanje i pronalaženje najboljih podudaranja postaje gotovo automatsko, eliminirajući veći dio prepreka povezanih s tradicionalnim headhuntingom. Nudimo verificirane vodeće kadrove s dokazanim rezultatima smanjenja fluktuacije zaposlenika i povećanja produktivnosti. Očekujte neusporedivu korisničku podršku i kontinuirano vođenje. Brinemo se o našim kandidatima, osiguravajući da isporučuju kako je obećano. Tim iza projekta čine međunarodni mladi i entuzijastični poduzetnici, inženjeri, programeri, dizajneri i ekonomisti. Naša vizija je pružiti potencijalnim kandidatima i nadolazećim tvrtkama platformu za povezivanje i pronalaženje savršenog partnerstva.

 

Kako možemo surađivati

Mi smo pro-aktivni i nudimo jedinstven pristup svakom klijentu. Naša snaga je prilagodljivost našim partnerima/klijentima. S ekspertizom i skalabilnošću surađujemo s velikim poduzećima i rastućim malim tvrtkama, pružajući prilagođena rješenja koja udovoljavaju jedinstvenim potrebama svakog partnera.

Pretplatom vašeg HR-a na Sherlook omogućujemo im pretraživanje potencijalnih zaposlenika koristeći filtre poput specijalizacije, iskustva, lokacije i drugih. Sherlook kontaktira i pruža ažurirane potrebe ciljanih kandidata. Zatim Sherlook isporučuje sveobuhvatan dokument s detaljnim informacijama i “ocjenama” koje su potvrdili stručnjaci iz određenog područja.

Tehničke specijalizacije koje nudimo uključuju Proizvodnju, Pogonski sustav, Šasiju, Materijale, Električne sustave, Baterije, Električnoožičenje, Autonomne sustave, IT, Ovjes, Dinamiku vozila. Ne-tehničke specijalizacije obuhvaćaju Ekonomiju, Menadžment, Marketing i Dizajn.


 

Zašto surađivati s nama

Naša jedinstvena pozicija u suradnji s sveučilištima omogućuje nam neusporediv pristup informacijama o budućoj i sadašnjoj radnoj snazi. Organiziramo izazove za studente, procjenjujući i dobivajući uvid u njihove specijalizacije. Naša  prednost leži u mogućnosti povezivanja sa svakim sveučilištem diljem svijeta i stjecanju neusporedivih informacija od samog početka. Pružamo novu vrstu verificiranih juniorskih stručnjaka s dokazanim rezultatima. Fokusiramo se i na naše kandidate i naše klijente (tvrtke). Možete postati dio naše baze podataka samo ako ste u najboljih 1% u svom području i ako ste vrhunski poslodavac.

U našoj bazi podataka NIKADA neće biti neverificiranih kandidata.

Kontakt

Tibor Kezelj, osnivač

tibor.kezelj@2xt-agency.com

Luka Pavlović, suosnivač

luka.pavlović@2xt-agency.com