Partnerstvom do rasta

Rearm – automatizacija bez koda

 

Tko smo mi

Rearm, sa sjedištem u Zagrebu, IT je tvrtka usmjerena na praktična unapređenja u području robotike i računalne znanosti. Specijalizirani za rješenja bez koda, želimo transformirati tehnološki pejzaž. Naš tim posvećenih stručnjaka donosi kombinaciju stručnosti, kreativnosti i pristupa usmjerenog prema korisnicima kako bi pružio programerske usluge i implementirao proizvode koji se bave stvarnim izazovima.

Od suradnje s velikim međunarodnim korporacijama do partnerstava s lokalnim startupima, Rearm uspješno pruža programerske i implementacijske usluge koje omogućuju organizacijama iskorištavanje punog potencijala tehnologije za rast i uspjeh.

 

Kako možemo surađivati

Kod Rearma, naša suradnja usmjerena je na pružanje praktičnih rješenja tvrtkama koje traže učinkovitu automatizaciju i digitalizaciju svojih procesa. Na stol donosimo jednostavan pristup, koristeći naše stručnosti u rješenjima bez koda kako bismo brzo implementirali prilagođene sustave. Smanjujući kompleksnosti i troškove, omogućavamo brzu i ekonomičnu transformaciju vaših operacija. 

Suradnja s nama uključuje praktično partnerstvo. Razumijemo i zadovoljavamo vaše specifične potrebe te koristimo naše proizvode bez koda kako bismo izgradili prilagođena rješenja, omogućujući vašem poslovanju da napreduje učinkovito i ekonomično.

Zašto surađivati s nama

Odaberite nas za partnerstvo koje stavlja praktična rješenja na prvo mjesto. Ističemo se razumijevanjem vaših specifičnih potreba i upotrebom naših proizvoda bez koda za izgradnju prilagođenih rješenja. Ovaj pristup osigurava učinkovit i ekonomičan napredak vašeg poslovanja, ističući vrijednosnu ponudu usmjerenu prema prilagođenim i učinkovitim rješenjima.

Kontakt

Ena Fuzul, direktor

Email: ena.fuzul@rearm.co

Tel:  +385 95 880 8444

www.rearm.co