Partnerstvom do rasta

Worcon – cjelokupna industrija obrade metala i plastike na jednom mjestu


Worcon je B2B industrijska platforma za povezivanje kupaca i dobavljača u industriji strojne obrade metala i plastike te aditivnoj proizvodnji. Na jednom mjestu se mogu pronaći kvalitetni kooperanti i partneri za proizvodnju te također popuniti slobodni kapaciteti u proizvodnji za kupce na području regije te zapadne Europe.


Tko smo mi

Worcon by Tridero Tech d.o.o. je B2B platforma za povezivanje kupaca i dobavljača u industriji strojne obrade metala i plastike te u aditivnoj proizvodnji. Također nudimo opciju prodaje i kupnje strojeva, alata, opreme, gotovih rješenja i usluga putem našeg industrijskog oglasnika, te usluge marketinga putem integriranog News portala te mjesečnog newslettera sa preko 6000 pretplatnika. 

S jedne strane imamo kupce, ona poduzeća kojima je potrebno nešto proizvesti – proizvodna poduzeća koja traže kooperante, puni su im kapaciteti ili se žele širiti na inozemna tržišta. S druge strane imamo dobavljače, poduzeća koja imaju slobodne kapacitete u proizvodnji ili žele širiti svoje kapacitete.

Poduzećima iz naše regije omogućavamo pristup kupcima iz zapadne Europe, samim time, popunjavanje slobodnih kapaciteta u proizvodnji i mogućnost širenja proizvodnje. Poduzeća koja imaju pune kapacitete mogu putem nas pronaći nove kooperante i osigurati da proizvodnja teče nesmetano.

Worcon tim na industrijskom sajmu u Celju 2022. godine

Kako možemo surađivati

Cilj suradnje je pomoći našim kupcima, domaćim i inozemnim, doći do novih dobavljača kako bi se zadovoljile njihove proizvodne potrebe, bez obzira da li se radi o komadnoj ili serijskoj proizvodnji.

Drugi cilj je pomoći prvenstveno domaćim dobavljačima u izlasku na inozemna tržišta kroz povezivanje sa novim kupcima, smanjivanje slobodnih kapaciteta u proizvodnji te poticanje na širenje postojećih kapaciteta kako bi se zadovoljile potrebe kupaca.

Worcon je taj koji stvara taj ekosustav u kojemu dolazi do povezivanja jedne i druge strane. Kupac postavi tender (RFQ) i u tom momentu svim dobavljačima koji te obradne tehnike imaju u svojem profilu, dolazi obavijest da ima posao za njih. Mogu se javiti, poslati ponudu ili postaviti neka dodatna pitanja. Dobavljač komunicira direktno sa kupcem.


Zašto surađivati s nama

Trenutno na našoj platformi imamo preko 1300 registriranih korisnika iz 62 zemlje. Jedan od ciljeva platforme je omogućiti poduzećima iz Adria Balkan regije povezivanje sa kupcima iz zapadne i sjeverne Europe a s druge strane, našim zapadnim kupcima omogućiti pristup dobavljačima iz navedene regije, za što postoji jako veliki interes. Najveća smo regionalna platforma tog tipa u ovom dijelu Europe i ostvarili smo neka značajna partnerstva koja daju prednosti našim članovima također – članovi smo dva najveća europska klastera u automobilskoj industriji ( AC Styria i AC Upper Austria) te također članovi Automotiv Cluster Bulgaria, najvećeg regionalnog klastera auto industrije. To znači da smo u udruženjima gdje su članovi Tier 1 i 2 proizvodna poduzeća, koji konstantno traže nove kooperante, a mi smo veza između njih i potencijalnih dobavljača iz naše regije.


Kontakt

Gordan Razumić, direktor

Tridero Tech d.o.o.

Email: gordan@triderotech.com

Tel: +385 91 983 5662

www.tridero.com