Partnerstvom do rasta

SpectreXR – rješenja za obuku radne snage sljedeće generacije

 

Kako tvrtke digitaliziraju i transformiraju svoje poslovanje, implementacija tehnologija virtualnih i proširenih stvarnosti (XR) pruža priliku za preoblikovanje tradicionalnih metoda obuke kako bi bolje služile digitalno povezanijoj i raznolikijoj radnoj snazi. Korištenjem XR rješenja moguće je stvoriti scenarije koji su ne samo privlačniji i impresivniji, već i učinkovitiji i sigurniji od tradicionalnih metoda obuke.

 
Tko smo mi

SpectreXR je startup tvrtka specijalizirana za razvoj XR (proširena, virtualna i mješovita stvarnost) digitalnih rješenja za obuku i vizualizaciju namijenjenih novim generacija radnika. Naš je cilj pomoći tvrtkama i organizacijama da unaprijede  vještine svojih zaposlenika i pripreme ih za rad budućnosti korištenjem vrhunskih XR tehnologija.

Naša rješenja za obuku osmišljena su tako da budu impresivna i privlačna, omogućujući korisnicima da uče i razvijaju nove vještine u realističnom i interaktivnom okruženju. Kroz našu XR obuku, zaposlenici mogu doživjeti praktičnu obuku i vježbati u sigurnom i kontroliranom okruženju, smanjujući potrebu za skupom i dugotrajnom obukom na radnom mjestu.

Vjerujemo da XR tehnologije imaju potencijal revolucionirati način na koji učimo, te smo posvećeni pomaganju tvrtkama i organizacijama da implementiraju ove tehnologije i iskoriste sve prednosti koje nude. Bilo da ste velika korporacija koja želi obučiti svoje zaposlenike složenim zadacima ili vlasnik male tvrtke koji svom timu želi pružiti osnovne vještine, SpectreXR ima rješenje za vas.

 
Kako možemo surađivati

Naša je uloga razvijati VR, AR i MR aplikacije za obuku, održavanje i vizualizaciju sa što realističnijim scenarijima i interakcijama kako bismo osnažili radnu snagu sljedeće generacije i unaprijedili postojeće procese u poslovanju. 

Posebno možemo pomoći tvrtkama koje:

   

   • žele unaprijediti svoje procese obrazovanja, obuke, izrade prototipa i održavanja

   • žele postići brži povrat uloženih sredstava implementacijom XR tehnologija

   • suočavaju se s opasnim svakodnevnim situacijama koje je teško ili nemoguće simulirati

   • imaju ponavljajuće zadatke koji zahtijevaju realistične scenarije i interakcije

   • globalno su rašireni i trebaju uključiti i educirati svoje zaposlenike ili klijente u jedinstven digitalni proces i prostor

   

  Dobrodošli na novu razinu stvarnosti!

   

  Zašto surađivati s nama

  Implementacijom tehnologija virtualne i proširene stvarnosti, tvrtke će unaprijediti svoje procese obuke, održavanja i komunikacije te ubrzati postizanje stručnosti kod svojih zaposlenika. Štedeći vrijeme i sredstva uz podizanje učinkovitosti na sljedeću razinu i brži povrat uloženog,  tvrtke će također biti prepoznate kao mjesto tehnološkog napretka te će puno lakše u svoj ekosustav privući nove stručnjake i talente.

  Prednosti rada sa Spectre XR u stvaranju vašeg impresivnog okruženja za trening:

    

    • Povećana učinkovitost učenja i zadržavanje u programu učenja

    • Smanjeni troškovi obuke

    • Prevladavanje fizičke udaljenosti i omogućavanje suradnje diljem svijeta

    • Sigurno učenje u kontroliranom digitalnom prostoru

    • Jednostavno praćenje napretka i analitika

    
   Kontakt

   Ivan Rajković, direktor

   Spectre d.o.o.

   Email: hello@spectrexr.io

   Tel: +385 98 985 8830 

   www.spectrexr.io