Partnerstvom do rasta

MIRET- razvija ekološki naprednu obuću dizajniranu da ima najmanji mogući utjecaj na okoliš


Potaknut predanošću i željom da poboljšamo stvari, MIRET kombinira najjača prirodna vlakna za izradu udobnih tenisica osiguravajući minimalan utjecaj na okoliš u svakom najsitnijem detalju.


Tko smo mi

Inovativni smo ekološki brend tensica i tvrtka za razvoj zelenih tehnologija s fokusom na inovativne i održive materijale, proizvodnju i tehnologiju koja ima minimalan utjecaj na okoliš.

Poslovne aktivnosti MIRET-a uključuju razvoj, marketing i prodaju 97% ekoloških MIRET tenisica proizvedenih od niza prirodnih materijala, uključujući konoplju, kenaf, lan, pluto, drvo, kukuruz, jutu, eukaliptus, kaučukovac i novozelandsku vunu.

Copyrights Miret

Kako možemo surađivati

Tražimo pouzdanog proizvodnog partnera (tvornicu obuće te dobavljače prirodnih materijala i vune) koji može držati korak sa našim zahtjevima proizvodnje (ESG politika tvrtke, održivi proizvodni procesi, sposobnost brze prilagodbe MIRET proizvodnim procesima, potencijalno posjedovanje specifičnih strojeva i alati za proizvodnju ekoloških tenisica, sposobnost prilagodbe proizvodnom output-u MIRET-a), a sve u svrhu proizvodnje novih modela, linija i kolekcija.


Zašto surađivati s nama

MIRET su jedine tenisice na svijetu koje posjeduju certifikat Standard 100 by OEKO TEX za cjelokupni proizvod, a ne samo za određene komponente i materijale. To znači da ove tenisice ne sadrže nikakve kemikalije štetne za ljudsko zdravlje i to bi potencijalno moglo biti korisno za ESG strategiju proizvođača ili dobavljača materijala, kao i za njihove marketinške napore/strategiju/smjer.

Copyrights MIRET

Kontakt

Alka Uroda, Menadžerica razvoja poslovanja 

MIRET d.o.o.

alka.uroda@miret.co  

Telefon: +385 91 588 5587

https://www.miret.co/