Pridružite se radionici Razvojem poslovanja do nove vrijednosti

Pozivamo vas na radionicu Razvojem poslovanja do nove vrijednosti koju organizira Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu kao EIT Manufacuring Hub u Hrvatskoj. Radionica je namijenjena startup i scaleup tvrtkama sa znanjem, iskustvom i rješenjima u proizvodnoj industriji koji žele pokrenuti nove poslovne suradnje.   

Radionica će se održati u petak 17. studenog 2023., od 10 do 11:15 sati

U sklopu radionice pokrit ćemo:  

  • zašto je značajno ciljano pristupiti razvoju poslovanja 
  • kako praktično planirati i uspješno provoditi razvoj poslovanja usmjeren prema proizvodnoj industriji 
  • kako razvijati razvoj poslovanja kao funkciju zajedno s rastom tvrtke

 

Prijave su otvorene za sve zainteresirane inovatore i poduzetnike iz zajednice, a prijaviti se možete ovdje

U sklopu radionice, Ivana Čustić, voditeljica razvoja poslovanja iz Eurofins grupe održat će izlaganje sa savjetima i primjerima iz prakse. Ivana Čustić posjeduje višegodišnje iskustvo u razvoju poslovanja usmjerenom na proizvodnu industriju što uključuje pronalazak novih klijenata, izgradnju odnosa s postojećim klijentima kao i praćenje trendova u industriji.  Prije ulaska u područje razvoja poslovanja bila je angažirana na povezivanju industrije i istraživačkih organizacija, a posjeduje doktorat znanosti sa Sveučilišta u Beču kao i MBA sa Sveučilišta u Bradfordu. https://www.linkedin.com/in/ivanacustic/   

Radionicu o razvoju poslovanja organiziramo u sklopu EIT Manufacturing Hub programa Partnerstvom do rasta. Više o programu, hodogram programa, datume i teme radionica kao i ostale informacije saznajte ovdje: https://eitmanufacturinghub.hr/partnerstvom-do-rasta/.  

 

Podijeli:

Novosti