Saznaj sve o EIT Manufacturing Innovation Challengeu – najatraktivnijem natjecanju koje nagrađuje inovativna rješenja!

EIT Manufacturing Innovation Challenge (EITMIC) je projekt kojem je cilj povezati proizvodne tvrtke i inovativne timove (studenti, startupovi, neovisni timovi zainteresiranih profesionalaca i entuzijasta) te potaknuti otvorene inovacije u proizvodnoj industriji. Kako bi se projekt pobliže predstavio zainteresiranima, eksperti iz organizacijskog tima prezentirat će izazove i pravila  28. listopada 2021. u 15 sati  uživo u Splitu koje će biti moguće pratiti i online.

Cilj Innovation Challengea je rješavanje izazova u vodećim proizvodnim organizacijama u Hrvatskoj, odnosno u kompanijama Podravka, VERTIV, JGL i Ferro-Preis. Dijeljenjem znanja, umrežavanjem i pod mentorstvom vodećih stručnjaka iz pojedinog područja, okupljeni timovi natječu se u izradi najboljeg rješenja koje će pomoći u rješavanju jednog od zadanih izazova. Dodatna motivacija za sudjelovanje na ovom događaju zasigurno su bogate novčane nagrade koje su za najbolje timove pripremile kompanije. Definirani problemski izazovi objavljeni su na stranicama EITMIC-a ovdje.

Ovaj inovativni izazov pruža jedinstvenu priliku za suradnju s uspješnim proizvodnim poduzećima, edukaciju i mentorstvo kroz strukturirani program stvaranja inovacija uz podršku iskusnih mentora te mogućnost za upoznavanje kolega, potencijalnih partnera, klijenata ili poslodavaca.

Sve detalje ovog atraktivnog događaja možeš saznati na predstavljanju koje će se održati u hibridnom obliku, 28.10.2021. u 15 sati. Projekt će zainteresiranima predstaviti stručnjaci iz organizacijskog tima, a zainteresirani će događaju moći prisustvovati online preko platforme Zoom (link će biti poslan nakon prijave), a uživo u Splitu u prostoru PICS@FESB predinkubatora (Zgrada FESB-a, Ulica Ruđera Boškovića 32, ulaz sa zapadne strane).

Svoje sudjelovanje na prezentaciji (online ili uživo) je potrebno potvrditi ispunjavanjem obrasca koji se nalazi na POVEZNICI.

Predstavljanje EIT Manufacturing Innovation Challenge događaja u Splitu organizirano je uz podršku lokalnog partnera ICT Županije koji se bavi izgradnjom lokalnog IT startup ekosustava, Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, te Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Split.

Događaj u Splitu podržava i Društvo inženjera strojarstva Split (DISS).

Prijave za EITMIC otvorene su do 4. studenoga 2021., a samo natjecanje će se održati od 10. studenoga do 9. prosinca 2021. u hibridnom (online/uživo) obliku. Tijekom natjecanja timovi rade na izradi najboljeg rješenja te ga interno prezentiraju kompanijama koje su ga definirale. Najbolje ocijenjeni tim iz svake grupe prezentirati će svoje rješenje na finalnom događaju.

Vidimo se!

Prijava (online ili uživo) preko obrasca na POVEZNICI.

Podijeli:

Novosti