Otvorene su prijave za EVO – R

EVO-R (Evolution of Research Results) natjecanje je EIT Manufacturing inovacijske zajednice osmišljeno s ciljem da podupre rješenja vezana uz proizvodnju koja su razvijena uz pomoć regionalnih ili nacionalnih programa, a proizvele su ih tvrtke koje dolaze iz RIS država, među kojima je i Hrvatska, i pomogne im izaći na europska i svjetska tržišta.

Maksimalno 25 odabranih organizacija primit će do 30.000 eura financijske podrške.

Prijaviti se mogu pojedinci i istraživački timovi, start-up tvrtke, SME-jevi, sveučilišta, organizacija za istraživanje i tehnologiju (engl. Research and technology organizations) i istraživački centri u vlasništvu sveučilišta iz RIS država s već razvijenim prototipom koji rješava izazove vezane uz proizvodnju i ima uvjerljiv financijski, društveni i okolišni utjecaj.

Odabrani prijavitelji će danu financijsku potporu moći iskoristit za:

  • Pretvorbu rezultata istraživanja u small-scale rješenja, proizvode i usluge
  • Identificiranje potencijalnih kupaca na EU i svjetskim tržištima
  • Pripremu za lansiranje proizvoda/usluge na tržište
  • Stjecanje certifikata vezanih uz proizvod/uslugu koja će pomoći pri daljnjem razvoju poslovanja u određenom industrijskom sektoru ili tržištu
  • Pokretanje tvrtke

Poziv je otvoren do 20. lipnja 2021. u 17.00 sati, a prijaviti se možete tako da potpunu prijavu koja se sastoji od ispunjenog EVO-R predloška (priloženog kao PDF dokument) i ispunjenog financijskog plana i projekcije prihoda (priloženog kao Microsoft Excel dokument) pošaljete na ris@eitmanufacturing.eu s nazivom maila EIT Manufacturing EVO-R – (IME PRIJEDLOGA). Ukupna veličina oba dokumenta ne smije biti veća od 20 megabajta.

Sve dokumente potrebne za prijavu, dokument s dodatnim informacijama o programu, uvjete i detaljnije upute za prijavu možete naći ovdje.

Podijeli:

Novosti