Od inovacija do poslovnog rasta

Sveučilište u Zagrebu i Fakultet strojarstva i brodogradnje kao EIT Manufacturing Hub u Hrvatskoj organiziraju radionicu Od inovacija do poslovnog rasta.

Radionica je namijenjena startup timovima te tvrtkama sa znanjem, iskustvom i rješenjima u proizvodnoj industriji, kao i svima zainteresiranima saznati više o tome kako upravljati poslovnim razvojem i rastom.

Startup timovima i tvrtkama na početku poduzetničkog puta predstavit ćemo EIT Manufacturing Innovation Challenge natjecanje koje će im pomoći da pokažu svoje kompetencije pred vodećim proizvodnim tvrtkama u Hrvatskoj. 

Zatim, Igor Koržinek, direktor tvrtke Syprosoft Solutions d.o.o predstavit će pristup upravljanju poslovanjem koji je omogućio da ranije ove godine osvoje nagradu Zlatna bilanca u kategoriji Najuspješniji novi poduzetnik.   Tvrtka je s više od 54 inženjera i stručnjaka u Hrvatskoj angažirana na projektima u brojnim sektorima uključujući automobilsku i medicinsku industriju te u projektima industrije 4.0. 

Izlaganje o upravljanju poslovnim rastom organiziramo u sklopu EIT Manufacturing Hub programa Partnerstvom do rasta koji  startup i scaleup tvrtkama pomaže ojačati kompetencije za pokretanje poslovnih i inovacijskih suradnji.

Prijave: https://bit.ly/Od_inovacija_do_poslovnog_rasta

ProGRAM

10.00 – 10.30Predstavljanje EIT Manufacturing Innovation Challenge 2022  doc.dr.sc. Miro Hegedić, Sveučilište u Zagrebu Fakultet strojarstva i brodogradnje
10.30 – 11.30Upravljanje poslovnim rastom – izlaganje i Q&A Igor Koržinek, direktor Syprosoft Solutions d.o.o   Q&A moderatorica: dr.sc. Vlatka Petrović,  Sveučilište u Zagrebu

Igor Koržinek Nakon diplome na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Igor je ušao u svijet razvoja softvera i to kroz poslijediplomski studij Računarstva, a zatim i u brojnim komercijalnim projektima kao što su praćenje parametara elektrane u stvarnom vremenu,  simulator letenja za MiG-21, simulacija stvarnog ponašanja 3G mreže,  projektiranje platforme za virtualne mobilne operatere i brojni drugi.  Svoj angažman u području je nastavio kroz vođenje projekata iz područja embedded softvera, automobilske industrije te kroz vođenje poduzeća.  Na poslovnom planu, Igor je upravljao  s tri tvrtke a sada upravlja  svojom četvrtom tvrtkom povezanom sa stranim investitorima iz Njemačke, Sjedinjenih Država i Poljske.

Podijeli:

Novosti