Partnerstvom do rasta

NADES Design: inovacije u zelenim otapalima

 

Promijenimo industriju prilagođenim zelenim  rješenjima  – vaš partner za održiv napredak

 

Tko smo mi

Mi smo NADES Design tim, skupina znanstvenika iz Laboratorija za tehnologiju stanica i primjenu biotransformacija na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Surađujući više od desetljeća, specijalizirali smo se za razvoj zelenih biootapala koja se koriste u ekstrakciji, biokatalizi i biotehnološkoj industriji, a sve kako bismo promijenili industrijsku uporabu otapala.

 

Kako možemo surađivati

Prilagođena rješenja: NADES Design prilagođava zelena biootapala specifičnim primjenama pojedine industrijske grane.

Smanjenje utjecaja na okoliš: Naša misija usklađena je s globalnim ciljevima održivosti, nudeći partnerima priliku za zamjenu toksičnih otapala ekološki prihvatljivim alternativama, čime se smanjuje ugljični otisak.

Inovativno istraživanje i razvoj: Vodeći u području zelenih otapala, suradnja s NADES Designom omogućuje pristup najnovijim istraživanjima u području prirodnih eutektičkih otapala (NADES).

Zelene i održive tehnologije: Uporaba NADES-a usklađena je s ekološkim načelima, omogućujući partnerima da pokažu svoju predanost održivosti.

Što NADES Design nudi:

Stručnost: Vodeći u razvoju zelenih biootapala, naš tim donosi znanje u dizajniranju, proizvodnji i optimizaciji otapala za različite primjene.

Održivost: Posvećeni ekološki prihvatljivim rješenjima, NADES Design pridonosi smanjenju emisija CO2 i nudi održive alternative.

Prilagodba: Prilagođavanje otapala prema specifičnim zahtjevima pruža partnerima konkurentsku prednost kroz učinkovite procese.

 Usklađenost s propisima: Naši proizvodi su u skladu s zahtjevima zelene kemije, osiguravajući partnerima standarde održivosti.

Povezivanje s potrebama klijenata/partnera:

Odgovornost prema okolišu: NADES Design odgovarana ekološke ciljeve partnera pomoću zelenih biootapala.

Prilagodba: Organizacije pronalaze prilagođena rješenja za jedinstvene zahtjeve otapala, poboljšavajući operativnu učinkovitost.

Usklađenost: Regulirane industrije mogu se osloniti na NADES Design kako bi osigurale da procesi zadovoljavaju okolišne i sigurnosne standarde.

 

Zašto surađivati s nama

Suradnja s NADES Designom nudi privlačne prednosti:

Zelena i održiva rješenja: Stvorite ekološki odgovorne alternative toksičnim otapalima, smanjujući okolišni utjecaj vaše organizacije.

Prilagodba: Optimizirajte procese prilagođenim zelenim biootapalima, posebno prirodnim eutektičkim otapalima (NADES).

Inovacije i stručnost: Iskoristite rezultate najnovijih istraživanja i razvoja na području zelenih otopala.

Usklađenost s propisima: Pronađite put kroz kompleksnu regulativu s NADES Designom, osiguravajući da procesi zadovoljavaju ili premašuju industrijske standarde.

Smanjeni rizik i ekološka odgovornost: Zamijenite opasna otapala kako biste ublažili sigurnosne, zdravstvene i okolišne rizike, što dovodi do ušteda.

Konkurentska prednost: Stvorite prednost s ekološki prihvatljivim praksama, ispunjavajući rastuću potražnju za održivošću.

Doprinos čišćoj budućnosti: Suradnja s NADES Designom za održiviju i ekološki prihvatljiviju budućnost, aktivno sudjelujući u smanjenju emisija CO2 i onečišćenja zraka povezanog s konvencionalnim otapalima.

Kontakt

Manuela Panić, suvlasnik i direktor

NADES Design d.o.o.

Email: manuela@nades-design.hr

Tel: +385 99 851 8291

https://nades-design.hr/