Manufacturing Day 2022

U sklopu ViennaUp’22, najvećeg start-up festivala u Europi koji se i ove godine odvija u Beču, održat će se Manufacturing Day u organizaciji EIT Manufacturing zajednice znanja i inovacija.

Manufacturing Day održat će se 1. lipnja, a tim iz EIT Manufacturinga pripremio je bogat program u sklopu kojeg će biti organizirane zanimljive panel rasprave na temu tehnologije, start-up ekosustava, otvorenih inovacija, poduzetništva, umjetne inteligencije, inovacijskih prilika i mnogih drugih tema. U sklopu događaja govorit će i Selma Prodanović, svjetski poznata govornica koje je poduprla razvoj preko 400 start-up tvrtki, investitora i CEO-a.

U sklopu programa održat će se i natjecanje BoostUp! CLC East u sklopu kojega imat ćete priliku poslušati pitcheve 10 najbolji start-up i scale-up tvrtki iz središnje i istočne Europe.

Ovaj je događaj idealna prilika za sve koji žele saznati novosti u proizvodnoj industriji i otvoriti si prilike za stjecanje novih poznanstava i poslovnih kontakata.

Događaju možete pristupiti uživo ili online, a prijave traju do 1. lipnja i vrše se ovdje: https://manufacturingday.viennaup.b2match.io/

Podijeli:

Novosti