Inovacije u farmaceutskoj proizvodnji

24. listopada s početkom u 9.00 sati održat će se događaj pod nazivom Inovacije u farmaceutskoj proizvodnji, u organizaciji Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u ulozi EIT Health Hub-a za Hrvatsku i Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu u ulozi EIT Manufacturing Hub-a za Hrvatsku.

Događaj je organiziran s namjerom da okupi ključne dionike iz farmaceutske industrije koji će raspraviti važnost inovacija kao pokretača napretka u više razina, od unaprjeđenja internih proizvodnih procesa pa do stvaranja rješenja u vidu unaprjeđenja proizvoda i usluga koje će doprinijeti zdravlju građana, kao i unaprjeđenju zdravstvenog sustava.

Događaj će otvoriti prof. dr. sc. Tomislav Josip Mlinarić, prorektor za inovacije, transfer tehnologije i suradnju s gospodarstvom Sveučilišta u Zagrebu, redoviti profesor u trajnom zvanju Fakulteta prometnih znanosti.

Sudionici događaja imat će prilike doznati više o mogućnosti koje zajednice znanja i inovacije Europskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT), nude hrvatskim inovatorima, istraživačima i poduzetnicima koji žele stvarati inovacije u zdravstvu i proizvodnoj industriji.

Uslijedit će zanimljiva panel rasprava usmjerena na inovacije u farmaceutskoj proizvodnji na kojoj će sudjelovati prof. dr. sc. Tomislav Bolanča, prorektor za poslovanje i digitalizaciju Sveučilišta u Zagrebu, redoviti profesor u trajnom zvanju Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, dr. sc. Zdravka Knežević, direktorica znanstveno – stručnih operacija tvrtke Jadran Galenski Laboratorij, Eugen Marcelić, direktor pilot proizvodnje tvrtke PLIVA, članice TEVA grupe i Mate Poropat, direktor farmaceutsko-tehnoloških operacija tvrtke Jadran Galenski Laboratorij.

Događaj će se održati na privremenoj adresi Sveučilišta u Zagrebu, zgradi SEECEL-a, u ulici Radoslava Cimmermana 88.

Prijavite se klikom na sljedeći link: https://bit.ly/Inovacije_u_farma_proizvodnji_prijave

Program događaja pronađite ovdje: https://bit.ly/Inovacije_u_farma_proizvodnji_program

Podijeli:

Novosti