EIT Manufacturing Master School

EIT Manufacturing Master School je program diplomskih studija namijenjen studentima koji su završili preddiplomski studij iz tehničkog područja ili će ga završiti do ljeta 2022. i zanima ih unaprjeđenje proizvodnih procesa, imaju inovativne i poduzetne ideje i htjeli bi pokrenuti vlastiti start-up.

Osim formalnog diplomskog obrazovanja vezanog uz izabrani studij program, u sklopu programa studenti imaju prilike naučiti i vještine vezane uz konstruktivnog komuniciranja, donošenja odluka i rješavanja problema, vještine vezane uz vođenje timova i projekata kao i poduzetničke vještine: kako pokrenuti vlastitu tvrtku, stvoriti poslovni model i kako od svoje ideje napraviti proizvod.

EIT Manufacturing Master School odvija se na 9 europskih sveučilišta kroz 5 studijskih programa:

  • People and Robots for Sustainable Work
  • Additive Manufacture for Full Flexibility
  • Zero-Defect Manufacture for a Circular Economy
  • Platforms for digitalised value networks
  • Data Science and AI for Competitive Manufacturing


Školarina iznosi 8000 EUR za osobe iz zemalja članica EU/EFTA-e i 15.000 EUR za osobe koje nisu iz EU/EFTA država. Mogući su razni vidovi stipendiranja.

Popis europskih sveučilišta pridruženih programu, kao i detalje o studijskim programima, stipendijama, cijeni škole, uvjetima za za prijavu i više o procesu prijave možete naći ovdje: https://www.eitmanufacturing.eu/what-we-do/education/education-programmes/empower-programme/master-school/  
i ovdje: https://apply.eitmanufacturing.eu/institutions/institution/1-eit-manufacturing

Sva pitanja možete postaviti ovdje: masterschool@eitmanufacturing.eu

Prijave traju do 1. ožujka 2022., a prijaviti se možete ovdje: https://apply.eitmanufacturing.eu/

Podijeli:

Novosti