EIT Manufacturing Innovation Opportunities

Dana 23. rujna 2021. godine od 10.00 – 12.00 sati održat će se online događaj EIT Manufacturing – Innovation Opportunities u organizaciji EIT Manufacturing Huba za Hrvatsku – Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Fakultetom strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu.

Sudionici događaja imat će prilike saznati više o EIT Manufacturing zajednici znanja i inovacija čija je misao vodilja stvoriti globalno kompetitivnu i održivu proizvodnju u Europi te prilikama koje ona nudi hrvatskim SME tvrtkama, industriji i inovatorima.

Svoja će iskustva s EIT Manufacturing programima podijeliti dr. sc. Damjan Miklić, suosnivač tvrtke Romb Technologies i jedan od tvoraca Forklift Autonomy Packa – fleksibilnog i modularnog sustava za viličare koji se sami kreću u prostoru i obavljaju unaprijed programirane zadatke.

Također će svoja iskustva podijeliti Marin Juran, voditelj razvoja i dizajna iz tvrtke HSTec, inovativne razvojno-proizvodne tvrtke s dugogodišnjim iskustvom na području visoko-brzinskih motorvretena, industrijske automatizacije i robotike.

Doc. dr. sc. Miro Hegedić, s Fakulteta strojarstva i brodogradnje predstavit će projekt EIT Manufacturing Innovation Challenge, projekt baziran na konceptu otvorenih inovacija u kojem će tvrtke definirati izazove u svojim proizvodnim procesima, a start-up timovi će pomoći naći rješenja za zadane izazove.

Agendu događaja možete pronaći ovdje: https://bit.ly/EIT_M_Innovation_Opportunities-agenda

Događaj će se održati putem Zoom aplikacije, prijave se vrše putem poveznice: https://bit.ly/EIT_M_Innovation_Opportunities_registration

Ovaj se događaj održava u okviru proglašenja 2021. Godinom inovacija na Sveučilištu u Zagrebu s ciljem popularizacije i promicanja inovacija i transfera tehnologije na Sveučilištu u Zagrebu.

Podijeli:

Novosti