Manufacturing Innovation Challenge – predstavljanje u Osijeku!

Manufacturing Innovation Challenge je projekt u organizaciji EIT Manufacturing Huba Hrvatska kojemu je cilj povezati vodeće proizvodne tvrtke i inovativne timove (studenti, start-up timovi, neovisni timovi zainteresiranih profesionalaca i entuzijasta) te potaknuti otvorene inovacije u proizvodnoj industriji.

U srijedu 12. 10. 2022 u 14.00 sati u suradnji s Fakultetom elektrotehnike, računarstva i Informacijskih znanosti Osijek održat će se predstavljanje EIT MIC-a na kojima će svi zainteresirani moći će saznati više o samom projektu i postaviti pitanja članovima Huba. Predstavljanje će se održati u dvorani Aula Media Fakulteta agrobiotičkih znanosti Osijek.

Cilj Innovation Challengea je rješavanje izazova koje su zadale vodeće tvrtke u Hrvatskoj – Podravka i JGL. Dijeljenjem znanja, umrežavanjem i pod mentorstvom vodećih stručnjaka iz pojedinog područja, okupljeni timovi natjecat će se u izradi najboljeg rješenja kojim će riješiti zadane izazove.

Najbolje timovi očekuju bogate novčane nagrade!

Ovaj inovativni izazov pruža jedinstvenu priliku za suradnju s uspješnim proizvodnim poduzećima, edukaciju i mentorstvo kroz strukturirani program stvaranja inovacija uz podršku iskusnih mentora te mogućnost za upoznavanje kolega, potencijalnih partnera, klijenata ili poslodavaca.

Prijave za MIC otvorene su do 21. listopada 2022., a samo natjecanje će se održati od 24. listopada do 8. prosinca 2021. u hibridnom (online/uživo) obliku. Tijekom natjecanja timovi rade na izradi najboljeg rješenja te ga interno prezentiraju kompanijama koje su ga definirale. Najbolje ocijenjeni tim iz svake grupe prezentirati će svoje rješenje na finalnom događaju.

Prijavi se ovdje: https://eitmanufacturing.unizg.hr/index.php/innovation-challenge/innovation-challenge-2022/prijava/

Više o programu doznaj ovdje: https://eitmanufacturing.unizg.hr/index.php/innovation-challenge-2022/program-i-pravila/

Više o predstavljanju u Osijeku doznaj ovdje: https://www.ferit.unios.hr/2021/fakultet/objave/9730/mojeobjave

Podijeli:

Novosti