Data Bites: Percipio – Big Data Analytics

Data Bites je serija predavanja fokusirana na najrecentnije uvide u nove tehnologije i znanja razlomljena na male, lako razumljive segmente u organizaciji EIT Manufacturing zajednice znanja i inovacija.

Novo će se predavanje održati 24. lipnja 2022. od 12.00 do 13.15 putem Zoom aplikacije. Gost predavanja je dr. sc. Andreas Kornherr, osnivač kompanije Percipio, koja je napravila istoimeni software kojem je svrha otkriti pomoći inovatorima i poduzetnicima da otkriju i prate trendove i novosti na tržištu te otkriju nove disruptivne tehnologije koje bi im u suprotnome ostale potpuno nepoznate. Koristeći se inputima ovog softwarea, korisnici lako mogu identificirat i analizirati nastajuće trendove i buduće teme od interesa.

Sudionici predavanja dobit će uvid u to kako ovaj software funkcionira i pomaže otkriti nepoznanice koje će dovesti do stvaranja novih inovacija. Nakon samog predavanja sudionicima će biti dostupan link putem kojeg će moći iskušati software.

Osnivač Percipia, dr. sc. Andrea Kornherr po struci je kemičar i matematičar, a 2013. godine osnovao je tvrtku, uz koju radi još kao savjetnik u području inovacija i tehnološkog menadžmenta. Osnivač je i tvrtke posvećene fleksibilnoj printanoj elektronici. U posjedu je nekoliko patenata i autor je više od 150 članaka, doprinosa u knjigama i predavanja u području znanosti o materijalima i inovacijama.

Za predavanje se možete prijaviti ovdje: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_GrLuTyR7SNaqZs471aH_vw

Podijeli:

Novosti