Radionica: 3D skeniranje, modeliranje i printanje (polimera i metala)

Na radionici 3D grupe, klastera kojeg čine 3 tvrtke IZIT, TOPOMATIKA i TEHNOPROGRES, dobit ćete jedinstvenu priliku upoznati se s tehnologijama koje će vam pomoći u rješavanju modernih tehnoloških izazova. Od iskusnih profesionalaca naučit ćete više o 3D digitalizaciji, 3D skeniranju, povratnom inženjerstvu, digitalnim blizancima, 3D modeliranju, aditivnoj proizvodnji iz polimera i metala, a sve to koristeći vrhunsku opremu i softverske programe.

Manufacturing Innovation as a Driver of the Future

15:00-17:00, 23.10.2024. Wespa Spaces Business&Lounge, Zagreb

Radionica će se održati na hrvatskom jeziku.

3D grupa

Voditelji radionice:

Dr. Nenad Drvar doktorirao je na temu 3D mjerenja na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, gdje je i radio na Katedri za eksperimentalnu mehaniku. Objavio je četrdesetak znanstvenih i stučnih radova. Trenutno radi kao voditelj deformacijskog odjela u tvrtki TOPOMATIKA d.o.o. gdje se bavi implementacijom optičkih sustava za mjerenje pomaka i deformacija u proizvodne procese.

Marko Perić magistrirani je inženjer strojarstva i voditelj odjela usluga u tvrtki IZIT d.o.o. Završio je strojarstvo na FSBU-u, a 3D printom bavi se već deset godina. Zanimaju ga nove tehnologije i njihova primjena u proizvodnji.

Podijeli:

Novosti

Oluk Robotics

Prilagođena rješenja za automatizaciju i robotizaciju proizvodnih procesa. Oluk Robotics je tvrtka koja pruža prilagođena rješenja za automatizaciju i robotizaciju poslova poput rezanja materijala, brušenja

Pročitajte više