Dinamičko planiranje proizvodnje

Radionica “Dinamičko planiranje proizvodnje” pruža praktičan uvid u primjenu suvremenih metoda planiranja koje omogućavaju fleksibilnost i efikasnost u proizvodnim procesima. Sudionici će imati priliku naučiti kako koristiti napredne digitalne alate i analitiku za optimizaciju proizvodnih resursa, smanjenje zastoja i brzu prilagodbu promjenama na tržištu. Fokus je na razumijevanju ključnih koncepata dinamičkog planiranja, kao i na praktičnim vježbama koje će pomoći kompanijama da unaprijede svoje proizvodne procese i postignu veću konkurentnost.

CadCam Logo

Predavač: Krunoslav Glavač

Kratka biografija:

Krunoslav Glavač je diplomirani inženjer strojarstva s više od 20 godina iskustva u proizvodnji. Iskustvo je stjecao kao tehnolog, CNC programer, konstruktor, planer i direktor proizvodnje u proizvodnim tvrtkama iz područja automobilske industrije, industrijske opreme i strojeva, te vojne industrije i industrije proizvoda široke potrošnje. U CADCAM Grupi direktor je odjela za Digitalna rješenja u proizvodnji. Vodi tim za implementaciju najnaprednijeg programskog rješenja za dinamičko planiranje proizvodnje – DELMIA Ortems.

Podijeli:

Novosti

Dinamičko planiranje proizvodnje

Radionica “Dinamičko planiranje proizvodnje” pruža praktičan uvid u primjenu suvremenih metoda planiranja koje omogućavaju fleksibilnost i efikasnost u proizvodnim procesima. Sudionici će imati priliku naučiti

Pročitajte više